Vanwege het slechte weer is de locatie van DromenLab in Bergschenhoek gewijzigd.
Vanwege het slechte weer is de locatie van DromenLab in Bergschenhoek gewijzigd.

DromenLab morgen in het gemeentehuis ipv in centrum Bergschenhoek

Actueel 798 keer gelezen

Bergschenhoek - Vanwege het slechte weer is de locatie van DromenLab in Bergschenhoek gewijzigd. 

DromenLab vindt nu plaats op donderdag 21 september in het gemeentehuis, in plaats van Op de Kruin in Bergschenhoek.Tussen 13.00 en 18.00 uur bent u van harte welkom. In de foyer van het gemeentehuis verwelkomt de gemeente u met een lekkere kop koffie en een brownie. Daarna gaan medewerkers graag met u in gesprek over uw visie op het ideale winkelgebied in Bergschenhoek.

 Een winkelgebied met voldoende voorzieningen voor jong en oud, waar u veilig kunt wandelen en verblijven. Met een gezellig terras, een fijne werkplek en plekken om mensen te ontmoeten. Een plek waar u ook in de toekomst prettig kunt verblijven, wonen, werken, winkelen, ontmoeten, recreëren en gebruik kunt maken van diensten! In de gemeente Lansingerland doen de winkelgebieden het goed. Er komen voldoende bezoekers, er staan nauwelijks panden leeg, het is er schoon, alles ziet er netjes uit en het is er veilig. Er zijn veel lokale ondernemers met een eigen en uniek aanbod. De gemeente Lansingerland wil deze kracht behouden en versterken voor de komende 10 jaar. Hier hebben we u bij nodig! Samen met inwoners, winkeliers en andere belanghebbenden wil de gemeente een plan maken voor de toekomst.

Visie op winkelgebieden: Vitale Kernen
Sinds de zomer van 2022 wordt er met een werkgroep nagedacht over de toekomst van aantrekkelijke winkelgebieden, met behulp van verschillende onderzoeken. Hier zijn enkele uitgangspunten uit voortgekomen. Tijdens het DromenLab horen we graag wat u van deze uitgangspunten vindt en of u nog aanvullende ideeën heeft.

DromenLab Lansingerland
Sluit uw ogen, laat uw fantasie werken en deel uw dromen tijdens het DromenLab! Inwoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van de centra in Lansingerland. Alle inbreng, tips en ideeën worden op prijs gesteld. 

Deel uw dromen, ideeën en wensen over het hart van uw centrum!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant