Meekijken op de zorgboerderij. (Foto: PR)
Meekijken op de zorgboerderij. (Foto: PR)

Open dag op zorgboerderijen BuitenGewoon

Actueel 402 keer gelezen

regio - Hoe ziet de combinatie buitenleven en zorg er uit? Wat ervaren bezoekers van de zorgboerderijen BuitenGewoon tijdens hun dagbezoeken aan deze zorgvoorzieningen? Voor wie zich dat afvraagt, is zaterdag 23 september 2023 de dag om antwoord op die vragen te krijgen. 

Dan gaan de deuren en tuinen van de voorzieningen voor dagopvang van de Zorgboerderijen BuitenGewoon tussen 10.00 en 15.00 uur open voor belangstellenden. Dat is een mooie gelegenheid om te horen, te zien en te beleven wat die combinatie buitenleven en zorg in deze regio kan betekenen voor mensen met geheugenproblemen (dementie). Bezoekers van deze dagvoorzieningen vertellen dan zelf hoe zij het vinden op de zorgboerderij! Een kennismaking met exterieur, interieur en beleving. Completer kan het niet!

Buitenkans
Geïnteresseerd in deze vorm van buitenleven en zorg? Kom langs op de open dag. Een buitenkans voor belangstellenden om te zien en te ervaren wat de zorgboerderijen van BuitenGewoon te bieden hebben. Meer informatie: www.zorgboerderijbuitengewoon.nl

Uit de krant

Uit de krant