Meld je aan om een week gratis te sporten en alle workouts uit te proberen.
Meld je aan om een week gratis te sporten en alle workouts uit te proberen.

Sporten met een speciale koptelefoon in de buitenlucht, WOW!

Actueel 641 keer gelezen

BERGSCHENHOEK – Wireless Outdoor Workouts (WOW) is inmiddels een bekend gezicht in het Annie M.G. Schmidtpark. Bij WOW sport je met behulp van een speciale koptelefoon. Hierin hoor je muziek en instructie van de trainer. De WOW lessen worden ervaren als een echte 1-op 1, terwijl je in een groep staat. Groepslessen die je normaal in een sportzaal hebt, maar dan buiten. Heerlijk in de buitenlucht, goed voor je immuunsysteem ook tijdens de donkere dagen die eraan komen! “Blijf ook dan juíst in de buitenlucht sporten”, is de boodschap van oprichtster Annemarieke Langeveld. 

Divers aanbod
De lessen worden zes keer per week in de ochtend en avond naast Zwembad de Windas gegeven. Het aanbod van de lessen is heel divers. Zo wordt er Bodyshape, Zumba, Boxing, Yoga en Circuit en Shape gegeven. Voor de beginnende sporter, vrouwen na een bevalling of voor wie conditie wil opbouwen is er Get Fit, een speciale beginnersles.

“Blijf ook dan juíst in de buitenlucht sporten!”

Laagdrempelig en gezellig
De lessen worden vooral gekenmerkt door gezelligheid en laagdrempeligheid. Zo wordt er elk kwartaal een event georganiseerd, zoals de WOW Summer Party (zie foto). De groep is hecht en is de afgelopen jaren gegroeid. Ondanks de groei is de benadering nog steeds persoonlijk. “De trainers kennen ook alle deelnemers”, zegt Annemarieke. Door de koptelefoon, zit je heerlijk in je eigen ‘bubbel’. Iedereen is welkom om dit gevoel te ervaren en deel uit te maken van de WOW-lessen. Voor iedereen die het wil uitproberen: meld je aan om een week gratis te sporten en alle workouts uit te proberen. Voor meer info kijk op de website.

Tel: 0640928212
E-mail: info@atwow.nl
www.atwow.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant