Foto; PR
Foto; PR

Trainen voor een rondje Kilimanjaro

Actueel 384 keer gelezen

Lansingerland  - Niels Dingemanse uit Berkel, Dennis Massaar en Richard Massaar uit Bleiswijk zijn al maanden in training om deze tour van 400 kilometer met 4000 hoogtemeters in oktober tot een goed einde te brengen.

Samen met hun teamgenoten Wouter Holtslag, Remco Lensen en Richard Massaar willen ze zich inzetten voor de goede zaak: Tussen 7 t/m 14 oktober gaan zij zes dagen fietsen in Tanzania. De route loopt om de Kilimanjaro heen. Deze Africa Classic wordt georganiseerd om sponsorgeld te genereren voor Amref Flying Doctors. Deze organisatie gelooft in Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen. Zo worden de Amref-programma’s ontwikkeld en uitgevoerd vanuit Afrika zelf. Kernthema’s zijn opleiding en gezondheidszorg.

Sponsorgeld
De reis en verblijfkosten worden door de deelnemers zelf betaald, daarnaast moet iedere deelnemer € 5000,00 sponsorgeld organiseren.
Het team heeft het minimale bedrag van € 30.000 al ruim opgehaald. De doelstelling van het team ligt op € 45.000

Ondersteuning
Diverse bedrijven uit Lansingerland helpen de teamleden om deze prestatie waar te maken.
Epic Gym traint de deelnemers en voorziet hen van voedingsadvies.
CycleMasters, een streamingervaring die mooie Indoor Cycling workouts biedt, heeft ervoor gezorgd dat er wanneer gewenst binnen kon worden getraind.
Fietsspecialisten Profile Hans Janssen en Hans van Straalen zorgen ervoor dat de mountainbikes op orde zijn en dat de fietsen op de juiste wijze vervoerd kunnen worden voor de reis.
Meer informatie: www.africaclassic.nl/vermas-foundation.. Via deze site kunt u uiteraard de mannen ondersteunen.

Uit de krant

Uit de krant