In het PANNA! Sterrenteam ervaar je hoe het is om een echte ster te zijn. (Foto: Jeroen Meuwsen)
In het PANNA! Sterrenteam ervaar je hoe het is om een echte ster te zijn. (Foto: Jeroen Meuwsen) Jeroen Meuwsen

PANNA! Magazine komt langs bij TOGB

Actueel 476 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Wil jij een te gekke voetbaldag beleven, een echte ster worden en kans maken op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams? Doe dan mee aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag op maandag 16 oktober bij TOGB, georganiseerd vanuit PANNA! Magazine, het grootste jeugdvoetbalmagazine van Nederland!

In de herfstvakantie op maandag 16 oktober kunnen jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar meedoen aan het grootste voetbalfeestje van Nederland bij TOGB! Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal. Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2023 verschillende PANNA! Sterrenteam voetbaldagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag worden een aantal jongens en meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor de finaledag. Tijdens deze finaledag krijgen alle finalisten de kans om zich in een van de PANNA! Sterrenteams te voetballen.
In het PANNA! Sterrenteam ervaar je hoe het is om een echte ster te zijn. De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een (inter)nationaal toptoernooi! PANNA! Magazine volgt de sterren op de voet. Zo wordt elke speler voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag na elke activiteit! Meer informatie en inschrijven: www.pannasterrenteam.nl.

Uit de krant

Uit de krant