Afbeelding

Lidl Berkel en Rodenrijs opent volgende week

Actueel 5.762 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Woensdag 13 september is het zover. Na maanden bouwen opent Lidl om 09.00 uur haar nieuwe winkel in Berkel en Rodenrijs aan de Westersingel. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 6 reguliere en 8 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kun je op woensdag 13 september tussen 08.30 uur en 08.50 uur bij de ingang van Lidl Berkel en Rodenrijs een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus-klanten op woensdag 13 september een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl-filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Uit de krant

Uit de krant