Foto: Spa Media
Foto: Spa Media

Man aangehouden na dollemansrit

Actueel 1.804 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs / Rotterdam - Zondagmiddag is er een man aangehouden na een gigantische dollemansrit die begon na een ongeval op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De bestuurder van een Skoda veroorzaakte met zijn rijgedrag een ongeval met twee andere automobilisten op de Oudelandselaan, de bestuurder ging er vandoor, waarop de politie de achtervolging inzette, het bleef niet bij de schade op de Oudelandselaan, tijdens zijn rit heeft de bestuurder, op onder andere de G.K. van Hogendorpweg, Teldersweg, Gordelweg en op het parkeerterrein bij het SFG ziekenhuis meerdere verkeersborden en andere weggebruikers geramd.

Uiteindelijk wisten de politie en Koninklijke Marechaussee de bestuurder klem te rijden op de rijksweg A20 ter hoogte van Rotterdam Overschie. De man wilde niet meewerken en is meerdere keren getaserd. Hierna kon de man worden aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. De politie komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of schade hebben als gevolg van de dollemansrit. De woordvoerder van de politie laat weten dat er drie personen lichtgewond zijn geraakt.

Uit de krant

Uit de krant