Foto: Spa Media
Foto: Spa Media

Automobilist knalt tegen woning

Actueel 1.505 keer gelezen

Bleiswijk - Vanochtend heeft een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Groendalseweg in Bleiswijk. Een automobilist ramde hierbij een woning.

Meerdere hulpdiensten, zoals de brandweer, politie, ambulances, Mobiel Medisch Team en de OvD-G, werden met spoed gealarmeerd. De automobilist vloog uit de bocht en kwam in tegengestelde richting in de berm terecht. Na een stuurcorrectie vloog de bestuurder een tuin in, waarna hij tegen een woning tot stilstand kwam. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend.

Aangehouden
De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen, is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De man is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zal gekeken worden of de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs.

Pand ontzet
Het pand waar de automobilist tegenaan knalde, is ontzet. De bouw- en woningtoezicht is ter plaatse gevraagd en zal de schade opnemen. Ook stichting Salvage wordt ingeseind om de schade met de bewoners af te handelen.

Uit de krant

Uit de krant