Afbeelding

MVO Stukadoors maakt van uw huis een thuis

Actueel 1.156 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – Mooie strakke muren is de hedendaagse trend. MVO Stukadoors is een modern stukadoorsbedrijf met oog voor hedendaagse trends en gericht op een goed resultaat waar de klant nog jarenlang profijt van heeft. Bij MVO Stukadoors krijgt de klant te maken met echt vakmanschap. “Met ruime ervaring zijn wij dé expert op het gebied van stucwerk en plafondafwerking. Als veelzijdig stukadoorsbedrijf zijn wij er voor particulieren en bedrijven. Als we ergens zijn geweest, ziet een woning er weer fris en strak uit. Wij maken van elk huis een thuis”, zegt eigenaar Michael van Orshaegen trots.

Michael heeft ruim negen jaar ervaring in het vak. MVO Stukadoors richt zich op nieuwbouw, verbouwingen, restauraties en renovaties. MVO Stukadoors is gespecialiseerd in raapwerk, sierpleisters, schuurwerk, beton ciré, het verzorgen van buitenstucwerk en gevelisolatie, het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten en restauratiewerkzaamheden. Hoewel MVO Stukadoors gespecialiseerd is in stuken, kan het stukadoorsbedrijf ook ingezet worden voor schilderwerkzaamheden en verbouwingen. Hierbij is MVO Stukadoors het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de klus wordt uitgevoerd.

Samen met de klant zetten we uiteindelijk iets moois neer

Afspraken en communicatie
Michael heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als een zeer kundige stukadoor met veel passie voor zijn werk. Hij staat er bekend om dat hij altijd zijn afspraken nakomt en goed communiceert met de klant. “Samen met de klant zetten we uiteindelijk iets moois neer”, zegt Michael. De klant spreekt zijn of haar wens uit en MVO Stukadoors zorgt ervoor dat de wens wordt omgezet in een mooi resultaat waar de klant tevreden mee is. MVO Stukadoors staat voor kwaliteit. Mond-tot-mond reclame heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het stukadoorbedrijf steeds meer naamsbekendheid krijgt. Samen met een collega is Michael momenteel druk aan het werk in een huis in Berkel en Rodenrijs. De woonkamer is inmiddels volledig gestukt. Nu rest nog de gang en de overloop. “Zodra de wanden droog zijn, worden ze met latex gespoten. Dan wordt het plafond gesausd en maken we het werk netjes af”, legt Michael uit. “Er zaten sierpleisters op de wanden, die hebben inmiddels plaats gemaakt voor een nette strakke muur. Strak is meer van deze tijd”, zegt Michael tot slot.


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Uit de krant

Uit de krant