Het koor wil bezoekers nog een keer laten genieten van eerder gezongen nummers.
Het koor wil bezoekers nog een keer laten genieten van eerder gezongen nummers. (Foto: PR)

Het beste van vijf jaar The Passion Bleiswijk

Algemeen 2 keer gelezen

Bleiswijk - Op woensdag 5 april om 20.00 uur brengt het koor Lesito ‘Het beste van 5 jaar The Passion Bleiswijk. De uitvoering is in de RK-kerk van Onze Lieve Vrouwe Visitatie. De entree is vrij. 

Dirigent Gerard de Bruijn en het bestuur van het koor Lesito hebben, in samenspraak met vertegenwoordiging vanuit de Open Hof Gereformeerde Kerk Bleiswijk, het initiatief genomen dit jaar een ‘Het beste van 5 jaar The Passion Bleiswijk’ te organiseren. Dit omdat het weer kan na een aantal jaren met maatregelen vanwege corona en omdat er zowel bij de koorleden als de bezoekers in die jaren veel enthousiasme en waardering was voor The Passion Bleiswijk. Het koor sluit hiermee een periode van Passion-organisaties af en wil bezoekers nog een keer laten genieten van eerder gezongen nummers

Aangevuld met gastleden is Lesito inmiddels gestart met het instuderen van liederen voor het programma, waarin ook delen van het lijdensverhaal een plaats krijgen. Het wordt weer een uitdaging, maar met elkaar wordt hard gewerkt en er is vertrouwen dat het een mooi geheel wordt. Omdat het geen volledige Passion is zal er geen Stille tocht zijn. Op woensdag 5 april vanaf 19.15 uur is iedereen van harte welkom in de RK-kerk van Onze Lieve Vrouwe Visitatie aan de Hoefweg in Bleiswijk. De entree is vrij. Reserveren is niet nodig. 

Om 20.00 uur begint het programma met een welkomstwoord, waarna het kruis wordt binnengedragen en het koor volgt. Het koor en solisten brengen daarna ‘het beste van 5 jaar The Passion Bleiswijk’. Tussendoor worden 4 passende teksten uit het lijdensverhaal gelezen. Na afloop is er bij de uitgang een collecte waarbij u een vrijwillige bijdrage kunt geven voor de kosten die voor deze uitvoering gemaakt zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 4 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon zestig jaar getrouwd Algemeen 7 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 8 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 23 uur geleden

Uit de krant