Afbeelding

Eerste beelden ravage kantine BVCB

Actueel 5.438 keer gelezen

Bergschenhoek - Aan de buitenkant lijkt de schade aan de kantine van voetbalvereniging BVCB nog mee te vallen, maar schijn bedriegt helaas. Aan de achterkant is de eerste impact goed te zien en eenmaal binnen springen de tranen in je ogen.

De brand van afgelopen zaterdag heeft vooral in de kantine zelf een verwoestende werking gehad. Door de enorme hitte is er niets meer over van de kantine. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest, maar de politie neemt het zeer serieus. Er is de afgelopen dagen grondig onderzoek verricht door een forensisch team, een onderzoeksteam van de brandweer en er zijn zelfs speurhonden ingezet. De redactie van Hart van Lansingerland mocht vandaag na het recherche- en verzekeringsonderzoek ook even een kijkje nemen. De ravage is enorm.

Interview met voorzitter Ronald Helder
Hoe het nu allemaal verder moet is een vraag die ook voorzitter Ronald Helder bezighoudt. Hij heeft zelfs zijn dagelijkse werkzaamheden even opgeschort om de eerste zaken te regelen. Wij spraken hem vandaag op de club. Morgen is het interview exclusief te lezen in onze huis-aan-huiskrant Hart van Lansingerland. Ook tekende onze redactie een reactie op van burgemeester Pieter van de Stadt. Hij leeft enorm mee en biedt waar mogelijk samen met zijn ambtenaren ondersteuning aan de club en haar leden.

Bekijk hieronder de enorme schade die de brand heeft aangericht.Foto’s: Martijn Mastenbroek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant