Foto: archief
Foto: archief

Oranjebazaar Bleiswijk zoekt spullen en hulp

Actueel 803 keer gelezen

Bleiswijk - Tijdens Koningsdag wordt in Open Hof weer een Oranjebazaar gehouden voor diverse goede doelen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De organisatoren van de Oranjebazaar zijn op zoek naar goed verkoopbare spullen én medewerkers.

Zoals vanouds zal een derde van de opbrengst weer bestemd zijn voor de Stichting Help mij Leven, het project van gemeentelid Robert Smits voor straatkinderen in Rio de Janeiro. Een derde deel wordt door de kerk besteed aan een speciaal doel. Zo is de opvang voor de fam. Husak uit Oekraïne met geld van de Oranjebazar betaald. Voor het overige deel zijn twee andere doelen aangedragen door gemeenteleden: Stichting Hulp Letland en Stichting Ontmoeting. Laatstgenoemde stichting biedt hulp aan dak- en thuislozen, onder andere in Rotterdam.

Spullen
Heb jij thuis bruikbare spullen, zoals kleding, schoenen, serviesgoed, speelgoed, nog werkende elektrische apparaten of andere curiosa? Bewaar de spullen nog even thuis tot de inleverdata op zaterdag 15 en 22 april. Een uitzondering geldt voor boeken, lp’s, cd’s en dvd’s. Deze spullen kunnen vanaf nu al ingeleverd worden bij Ap en Lineke Mohrmann aan de Hoefweg 168 in Bleiswijk of bij Piet en Marieke Oostenbrink aan de Hoefweg 2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant