Afbeelding

Bewonersavond groenblauwe leefomgevingsvisie

Actueel 660 keer gelezen

Lansingerland - De gemeente Lansingerland werkt momenteel aan een groenblauwe leefomgevingsvisie. Een visie waarin de gemeente streeft naar een goede balans tussen groen, water en bebouwing. Dinsdagavond 7 februari houdt de gemeente een bewonersavond over dit onderwerp. 

Lansingerland is een gemeente waar mensen met plezier wonen, werken en recreëren. Doordat Lansingerland een groene gemeente is, kiezen steeds meer mensen ervoor om hier te komen wonen. Het vrije groene gevoel, maar toch dichtbij grote steden als Rotterdam en Den Haag, waar de ruimte schaars is en onder druk staat. De gevolgen daarvan voelt men ook in Lansingerland. Met de groenblauwe leefomgevingsvisie wil de gemeente naast een goede balans, ook goed voorbereid zijn op toekomstige uitdagingen zoals klimaatverandering en biodiversiteitsverlies.

Aanmelden bewonersavond
De gemeente nodigt inwoners van Lansingerland uit om mee te denken over de Groenblauwe Leefomgevingsvisie. De inbreng en suggesties van inwoners zijn belangrijk voor de gemeente. De bewonersavond vindt plaats op dinsdagavond 7 februari van 19.00 uur tot 22.00 uur in het gemeentehuis aan de Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Inwoners kunnen zich aanmelden tot donderdag 2 februari door te e-mailen naar leefomgeving@lansingerland.nl. Aanmelden is verplicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant