Afbeelding

Intuïtie en gevoel centraal bij Rozemarijn Coaching & More

Actueel 701 keer gelezen

Bergschenhoek – Sinds 2007 heeft Rozemarijn de Klerk haar praktijk Rozemarijn Coaching & More. Cliënten zijn in de praktijk welkom voor coaching, reading en Human Design. In haar coaching onderscheidt Rozemarijn zich door haar intuïtie. “Ik voel heel snel waar het pijnpunt zit en welke coachingstechniek het beste past bij de cliënt.” Om de cliënt meer inzicht in zichzelf te geven maakt zij ook voor cliënten hun profiel (blauwdruk) volgens Human Design. 

Coaching geeft de persoonlijke ontwikkeling een boost waardoor de cliënt weer meer in zijn kracht komt als hij is vastgelopen in werk of privé. Problematiek kan zijn stress en burn-out, meer zelfvertrouwen en plezier willen hebben, relatieproblemen, verlies en rouw, kinderen en opvoeding.

Reading
Het doel van een reading is inzicht geven in het leven en de mogelijkheden van de cliënt. Rozemarijn vertelt de cliënt vanuit haar perspectief wat er zich in het leven van de cliënt afspeelt. De energie en informatie voelt ze aan. “Het is niet altijd wat men verwacht te horen, maar het geeft de cliënt wel inzicht en punten om over na te denken.”

Human Design
Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie je in de kern bent, op basis van je geboortemoment. Rozemarijn stelt deze blauwdruk schriftelijk samen, die gezien kan worden als een richtlijn om dat wat in potentie aanwezig is, beter te kunnen benutten. Het leert keuzes te maken overeenkomstig je natuur. Het leert om met de stroom mee te bewegen, in plaats van ertegenin. Na ongeveer een maand, volgt een nabespreking. Hierdoor kan er meer inzicht en begrip ontstaan voor jezelf en ook voor de ander, bijvoorbeeld je partner, kinderen, familieleden.

Achtergrond                                                        
Rozemarijn heeft na diverse leidinggevende functies in bedrijfsleven en onderwijs, haar coachopleiding afgerond en is sindsdien werkzaam als coach. Daarnaast heeft ze altijd gewerkt aan haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Rozemarijn is als medium verbonden aan Spiritueel Huis Voorstraat 51 in Delft. Zie www.rozemarijndeklerk.nl en www.voorstraat51.nl.


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Uit de krant

Uit de krant