De jubilarissen. Van links naar rechts: Jaap Quartel, Jan Mostert, Gerrit Steenwijk en Koos van den Ende. (Foto: Lenie van Mannekes)
De jubilarissen. Van links naar rechts: Jaap Quartel, Jan Mostert, Gerrit Steenwijk en Koos van den Ende. (Foto: Lenie van Mannekes)

Vier jubilarissen in het zonnetje bij nieuwjaarsreceptie HCM

Actueel 804 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – Op een zeer geanimeerde nieuwjaarsreceptie van het Hollands Christelijk Mannenkoor zijn weer een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

In het gebouw De Ark, waar als gebruikelijk ‘s maandags de repetitie plaats vindt, was op de eerste maandag van het nieuwe jaar een bijeenkomst voor alle leden met partners en speciale genodigden. Na ontvangst door het bestuur, werd een muzikaal programma aangeboden onder leiding van de dirigent Arjan Breukhoven.

Dit werd afgewisseld met de huldiging van diverse jubilarissen die 12,5, 25 en zelfs 40 jaar lid van het gezellige mannenkoor koor zijn.

Jubilarissen
Voorzitter Piet Nobels heeft de volgende jubilarissen in het zonnetje gezet: Jan Mostert en Gerrit Steenwijk vanwege 12,5 jaar lidmaatschap. Koos van den Ende zingt al 25 jaar hun toontje mee. En tenslotte is daar Jaap Quartel die al veertig jaar het hoogste lied mee zingt!

Na afloop van het officiële gedeelte was er nog volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten om het nieuwe jaar op een ontspannen manier te beginnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant