Afbeelding

Win kaarten voor Lansingerland Live, met onder meer rockzangeres Anouk

Actueel 1.445 keer gelezen

Bergschenhoek – Lansingerland Live is terug op 9 & 10 juni 2023! Niemand minder dan Nederlands grootste rockzangeres Anouk wordt verwelkomd op zaterdag 10 juni. Op het programma staan ook RONDÉ, Paul Elstak, Vengaboys, Van Dik Hout en meer!

Nadat Anouk in april dit jaar haar nieuwste album Trails of Fails uitbracht, verscheen zij opnieuw bovenaan de Nederlandse hitlijsten. Anouk is één van de grootste artiesten van Nederlandse bodem, die in 2023 haar intrede zal maken op de zaterdageditie van Lansingerland Live. Indiepopband RONDÉ keert ook dit jaar weer terug naar het grootste huiskamerconcert van Nederland. Ook The Dirty Daddies zullen in 2023 opnieuw de show stelen tijdens de zaterdageditie van het festival. “The Dirty Daddies hebben de bezoekers compleet omver geblazen met een knaller van een show tijdens de afgelopen edities. Wij konden de ontelbare positieve reacties van de bezoekers natuurlijk niet negeren”, aldus een woordvoerder van de organisatie.

Lansingerland Live 90’s 
Op vrijdag 9 juni staan de leukste artiesten op het programma, die de bezoekers meenemen op een muzikale tijdreis. Happy Hardcore dj Paul Elstak keert terug naar het hart van Lansingerland, na een spetterende afsluiting van de vorige 90’s editie. Ook de Vengaboys, bekend van de mega-hit ‘Boom, boom, boom boom!’ en ‘We’re going to Ibiza!’ staan in 2023 op de line-up van Lansingerland Live 90’s. Het programma wordt aangevuld met DUNE, Alice DJ, CH!PZ & Fabulous 90’s DJ Team die de bezoekers voorzien van de beste hits van toen.

Tickets winnen
Wil je twee tickets winnen voor één van deze supergave feesten? Like dan de Facebookpagina van Hart van Lansingerland en deel het bericht over Lansingerland Live. We geven voor elk feest twee tickets weg. Binnenkort maken wij de winnaar bekend!

Tickets kopen
Kaarten voor Lansingerland Live zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 2 december om 12.00 uur via www.lansingerlandlive.nl/tickets. Er wordt gewerkt met ticketfases: de eerste tickets zijn het voordeligst, maar ook zéér beperkt beschikbaar. Wees er dus op tijd bij.

ALGEMENE INFO
Vrijdag 9 & zaterdag 10 juni 2023
17:00 – 00:00 & 14:00 – 23:00 uur
Annie MG Schmidtpark, Bergschenhoek
Minimum leeftijd: 18+
Tickets & info: www.lansingerlandlive.nl

Uit de krant

Uit de krant