Afbeelding

Het Kerstcircus komt naar Zoetermeer

Actueel 2.257 keer gelezen

Zoetermeer - Het circus komt naar de stad! Circus Bolalou organiseert voor het eerst “Kerstcircus Zoetermeer”. Op het terrein aan de Boerhaavelaan worden er meerdere voorstellingen gegeven in kerstsferen. 

Geniet van een klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, een doldwaze clown, maar ook van spectaculaire balanceeracts en natuurlijk niet te vergeten de échte Kerstman. Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Speciaal voor u zorgt zij voor ruim 120 minuten circusplezier. Voor en tijdens de show kunt u genieten van heerlijke versnaperingen en souvenirs shoppen. Het circus geeft dagelijks voorstellingen vanaf donderdag 22 december tot en met zondag 8 januari. Komt het zien in de verwarmde circustent aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer.

Kaarten kan men online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 60 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19.00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant