Afbeelding

Ultieme woongenot in Parque Rodenrijsch

Actueel 522 keer gelezen

Lansingerland – Lagerweij en Fonk Makelaars heeft weer een nieuw pareltje in de verkoop: Parque Rodenrijsch, een prachtige kleinschalige villapark bestaande uit drie villa’s. De afgelopen 25 jaar heeft het makelaarskantoor duidelijk laten zien een belangrijke speler te zijn voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. 

Aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs worden drie luxueuze villa’s gerealiseerd op royale kavels variërend van 525 m² tot 539 m², met een woonoppervlakte tussen de 194 m² en 205 m². Alle drie de villa’s hebben een eigen, stijlvol karakter. Door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik, vormen ze samen een mooi geheel. De villa’s zijn aardgasvrij en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Na de koopovereenkomst kunnen de kopers met de architect om de tafel zitten en de villa aanpassen aan specifieke woonwensen om er een echte droomvilla van te maken. De bouw zal in september 2023 van start gaan. Naar verwachting worden de villa’s in september 2024 opgeleverd. Voor meer informatie over de villa’s, neem een kijkje op de website: www.parquerodenrijsch.nl

De markt
Makelaarskantoor Lagerweij en Fonk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en heeft een actieve samenwerking met de Rotterdamse Makelaarsvereniging. Lagerweij en Fonk Makelaars verkocht het afgelopen jaar meer dan 160 woningen. Martin Lagerweij ziet de afgelopen twee maanden een trend, waarbij er naast het bieden van de vraagprijs ook boven of onder de vraagprijs wordt geboden. “De gekte van de markt is een beetje voorbij.”

Dienstverlening
Bij Lagerweij en Fonk Makelaars kan men ook terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Het makelaarskantoor kan de klant van advies, tips en tricks voorzien om de woning zo goed mogelijk in de markt te positioneren en zo de hoogste opbrengst voor de woning te realiseren. Elke woning krijgt een eigen unieke woningwebsite, waar alle informatie tot in detail te zien is. Naast verkoop kan Lagerweij en Fonk Makelaars ook ingeschakeld worden als aankoopmakelaar. Indien er een taxatierapport nodig is voor het verkrijgen van een hypotheek, kan Lagerweij en Fonk Makelaars een NWWI gevalideerd taxatierapport verzorgen. “Lagerweij & Fonk Makelaars helpt met de juiste route naar uw nieuwe woning.”

Interesse in de dienstverlening? Bel op 010-5219660, mail naar info@lagerweij-fonk.nl of bekijk de website www.lagerweij-fonk.nl.


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Uit de krant

Uit de krant