Ondanks een 0-0 gelijkspel blije gezichten bij HBR Dames 1: winterkampioen! (Foto: Sven Kuijper)
Ondanks een 0-0 gelijkspel blije gezichten bij HBR Dames 1: winterkampioen! (Foto: Sven Kuijper)

Dames HBR winterkampioen

Actueel 282 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - In een weinig enerverende wedstrijd speelde Dames 1 van HBR doelpuntloos gelijk tegen Pollux. Het was echter genoeg voor het ‘winterkampioenschap’. De mannen van Berkel hadden een slechte dag tegen Union. Daar werd met 4-2 verloren.

In Vlaardingen bij Pollux was het nat en koud. De speelsters van beide teams leken mee te gaan in de druilerige omstandigheden. Beide teams wisten vrijwel geen kansen te creëren en het was dan ook geen wonder dat er niet gescoord werd. Helaas voor HBR won naaste concurrent Westland wel, maar dankzij de ruime Berkelse overwinning van vorige week had HBR inmiddels een beter doelgemiddelde. Hoewel in wedstrijdpunten gelijk, bleef HBR op doelgemiddelde de lijst aanvoeren.

Heren
HBR begon uitermate zwak en stond na 7 minuten spelen met 2-0 achter. De 2-1 stond nog voor rust op het bord. Net uit de kleedkamer maakte Koen Streefkerk voor Berkel gelijk. In het laatste kwart scoorde Union nog tweemaal en zo gaat Berkel als gedeeld zevende de winterstop in.

Uit de krant

Uit de krant