Afbeelding

De beste oliebollen van Nederland bij Nico Sterrenberg Oliebollenkraam

Actueel 2.007 keer gelezen

Regio – Het is weer oliebollentijd! Sinds 15 oktober staat de oliebollenkraam van Nico Sterrenberg weer aan de Koemarkt in Schiedam. De Oliebollenkraam kwam vier jaar op een rij als winnaar uit de bus, bij de jaarlijkse test van de oliebollentestonline.nl. De kraam had volgens het testpanel de beste oliebollen van Zuid-Holland. In 2019 en 2021 waren ze zelfs de beste van Nederland, dus zeker het proberen waard!

Nico Sterrenberg Oliebollenkraam is een Schiedams familiebedrijf dat zijn oorsprong in 1960 vind. De kraam stond jarenlang aan de Nieuwe Haven. Sinds 2019 staat de kraam aan de Koemarkt. Wat is nou het geheim van de ultieme oliebol? “De oliebollen worden met heel veel liefde gemaakt”, zegt Nico lachend. “De oliebol heeft een bepaalde samenstelling, waardoor je nergens anders dezelfde smaak vindt.”

“De oliebollen worden met veel liefde gemaakt”

Assortiment
De oliebollen en krentenbollen worden het meest in de kraam verkocht. Verder verkoopt de oliebollenkraam de ouderwetse appelflap, ook wel grootmoeders appelflap genoemd, Nutellabollen, perenbollen, banaanbollen, pistachebollen, caramelbollen, ananasbollen, slagroombollen en appelbeignets. Ook kun je bij de oliebollenkraam elke donderdag Poolse oliebollen krijgen. Elke zaterdag kunnen er glutenvrije oliebollen op bestelling worden afgehaald. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk aan de wensen van klanten voldaan.

Openingstijden
De oliebollenkraam is zeven dagen per week geopend. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 20:30 uur, donderdag van 10:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 17:30 uur en zondag van 12:00 uur tot 17:30 uur.

Staanplaats: Koemarkt in Schiedam


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Uit de krant

Uit de krant