Foto: Gemeente Lansingerland
Foto: Gemeente Lansingerland

Werkzaamheden aan geluidsschermen Bergschenhoek

Actueel 392 keer gelezen

Bergschenhoek - Begin september is aannemer Stukton gestart met het bouwrijp maken en het aanbrengen van de voorbelasting die nodig is voor het verleggen van een gedeelte van het fietspad langs de Europasingel in Bergschenhoek. 

Het huidige fietspad wordt gedeeltelijk verlegd vanwege het plaatsen van geluidsschermen langs de N209. Fiets- en bromverkeer kan hiervan mogelijk hinder ondervinden. Tijdens de werkzaamheden wordt de Europasingel steeds in delen afgezet, zodat de lengte van de afzetting beperkt is. Langs sommige plaatsen langs de Europasingel is een parkeerverbod ingesteld om ruimte te houden om te kunnen passeren. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer half november, waarna een periode van voorbelasting volgt.

Meer informatie of vragen
Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van de Provincie Zuid-Holland. Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u contact opnemen met de aannemer via het nummer: 06- 25194451. Wilt u liever een bericht sturen? Maak dan gebruik van het contactformulier in de BouwApp van de gemeente Lansingerland (project Geluidsscherm Bergschenhoek).

Uit de krant

Uit de krant