De deelnemende beagles hadden het grootste plezier!
De deelnemende beagles hadden het grootste plezier!

Beagle-avondvierdaagse door Lansingerland groot succes

Algemeen

Lansingerland - Beagle-hondeneigenaren organiseren al een aantal jaar met elkaar wandelingen waar iedereen met een beagle vrijblijvend gratis mee mag lopen. Op de eerste zondag van de maand op het strand van Monster en één keer per maand op zaterdagmiddag in de omgeving van Lansingerland.

Eén keer per jaar, nu al voor de vierde keer, organiseren twee van deze mensen een beagle-avondvierdaagse. Dit jaar vond de vierdaagse plaats van dinsdag 13 september tot en met 16 september. Vier avonden achter elkaar verzamelden beagles zich om 18.45 uur bij het Bergse Bos in Bergschenhoek, het Balijbos in Zoetermeer, de Rottemeren in Bleiswijk en de Groenzoom in Berkel. De wandelingen duurden ongeveer anderhalf uur. Tussendoor kregen eigenaren en beagles iets lekkers. Na afloop kregen de beagle-eigenaren een mooie goodiebag, mede mogelijk gemaakt door Rebrink Diervoeding, Biofood diervoeding, Hills diervoeding en dierenkliniek De Beestenhoek. Ook ontvingen alle deelnemers een oorkonde. Degenen die alle vier de avonden aanwezig waren, kreeg zelfs een mooie medaille als aandenken. Aangezien er weer veel enthousiaste deelnemers waren voor dit evenement, is er grote kans dat volgend jaar een lustrumvariant wordt georganiseerd. Het was in ieder geval een zeer geslaagde, vierde editie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon zestig jaar getrouwd Algemeen 37 minuten geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 2 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 20 uur geleden

Uit de krant