Afbeelding

Ravage op Wilgenlaan na eenzijdig ongeval

Actueel 938 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Vanochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs. Een automobiliste is door onbekende oorzaak met haar voertuig op de zijkant terecht gekomen.

De dame kon niet zelfstandig uit het voertuig komen. De hulpdiensten, waaronder meerdere brandweereenheden, kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden wachtte op de komst van de ambulance om te beoordelen hoe het slachtoffer het beste uit het voertuig gehaald kon worden. Eerst werd geprobeerd om het slachtoffer via de deur en een trappetje uit het voertuig te krijgen. Dit vond de dame te spannend, waarop er is gekozen om haar via de achterbak uit haar voertuig te begeleiden.

Schade aan geparkeerde auto’s
De dame is behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is het slachtoffer, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster kwam uit de richting van de Oostmeerlaan en is door onbekende oorzaak tegen een geparkeerde personenauto aangereden waarna zij op de zijkant terecht kwam. De geparkeerde personenauto kwam na de botsing tegen een andere geparkeerde personenauto terecht. Beide voertuigen raakte beschadigd.

Uit de krant

Uit de krant