De auto staat al enige tijd op dezelfde parkeerplek. (Foto: Spa Media)
De auto staat al enige tijd op dezelfde parkeerplek. (Foto: Spa Media)

Politie start klopjacht na vernieling auto

Actueel 754 keer gelezen

Bergschenhoek - Zaterdagavond is de politie met meerdere eenheden en een politiehelikopter een zoekactie gestart na een melding over een vernieling van een geparkeerde personenauto bij Zwembad de Windas aan de Berkelseweg in Bergschenhoek. 

Een buurtbewoner zag dat een personenauto op de parkeerplaats werd vernield en alarmeerde de politie. Hierop zijn meerdere eenheden een zoekactie gestart. Een politiehelikopter die in de buurt vloog, heeft enige tijd meegezocht naar de vandalen. Op dat moment was er op de parkeerplaats een groep jongeren aanwezig. Of zij met de vernieling te maken hebben, is niet bekend. De gegevens van de jongeren zijn genoteerd. Voor zover bekend is er niemand aangehouden voor de vernieling.

Auto
Het voertuig met Pools kenteken staat al enige tijd op de parkeerplaats geparkeerd en heeft al een sticker op de voorruit van de gemeente voor inbeslagname. Het voertuig moet binnen veertien dagen na het moment van opplakken worden verwijderd. De politie doet nader onderzoek naar het incident.

Uit de krant

Uit de krant