Als scout doe je leuke spellen en beleef je van alles. (Foto: PR)
Als scout doe je leuke spellen en beleef je van alles. (Foto: PR)

Tijd voor avontuur bij Scouting de Argonauten

Actueel 162 keer gelezen

Lansingerland – Het is Tijd voor Avontuur bij Scouting De Argonauten. Tijdens de avontuurlijke Open Dag op 17 september zijn er activiteiten en spelen voor kinderen van 5 tot 18 jaar.  

Scouting de Argonauten heeft weer plaats voor nieuwe leden. Jongens, in de leeftijd 5 tot en met 11 jaar die willen weten wat scouting is en mee willen doen, zijn van harte welkom op een speciale bijeenkomst op zaterdagochtend 17 september, aanvang 10:00 uur tot 12:00 uur. We verzamelen bij het restaurant aan de Rottebandreef 50, Bergschenhoek. Je krijgt een strippenkaart waarmee je deelneemt en aan het einde is er een leuke beloning. 

De Bevers (5 – 7 jaar) komen normaal elke zaterdag bij elkaar op de Koeienwei in Bergschenhoek en de Welpen (7 – 11 jaar) spelen normaal op zaterdag in het Bergsche Bos. Jongens van 12 tot 18 jaar die willen weten wat waterscouts aan avonturen beleven zijn van harte welkom op zaterdagmiddag 17 september, aanvang 13:00 uur tot 17:00 uur. Het clubhuis staat op het eiland Kolchis, in de Bergse Achterplas te Schiebroek. We zijn een waterscoutgroep, dus veel van de activiteiten spelen zich af op en om het water: zeilen, roeien, kanoën.

Meer informatie kun je op onze website www.argo8.nl vinden en je kan je via info@argo8.nl aanmelden. Vrijblijvend komen kijken mag ook op zaterdag 17 september.

Uit de krant

Uit de krant