Afbeelding

Manon (21) maakt vlog bij Bunnik Plants

Actueel 43 keer gelezen

Bleiswijk - Manon (21) heeft een tussenjaar en werkt als receptioniste bij Bunnik Plants. Ze beantwoordt telefoon, ontvangt klanten en voert orders in. Volgend schooljaar start zij de een opleiding Tuinbouw. In haar ‘Vlog uit de Kas’ vertelt ze over wat er op de verschillende locaties en afdelingen gebeurt en welk werk scholieren met name doen in de productie als vakantiewerk.

Bij Bunnik Plants in Bleiswijk worden zeventig tot tachtig verschillende soorten kamerplanten geteeld. Op jaarbasis zijn dat in totaal over alle locaties dertig miljoen planten. Manon vertelt wat er op de verschillende locaties en afdelingen gebeurt en welk werk scholieren met name doen in de productie als vakantiewerk. 

Vlogs
De komende weken laten scholieren zien hoe leuk het is om in de glastuinbouw te werken tijdens de zomervakantie of in het weekend. Ze vertellen meer over hun werkzaamheden en waarom ze voor deze baan hebben gekozen. Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland jongeren laten zien hoe leuk en afwisselend het werk in en om de kas is. De vloggers motiveren en inspireren op deze manier leeftijdsgenoten voor het werken in de glastuinbouw.

Benieuwd naar de belevenissen van de vloggers in de kas? Vlog uit de Kas is te volgen via vloguitdekas.nl, YouTube, Instagram, Twitter, TikTok en Facebook!

 

Uit de krant

Uit de krant