The Skyline Sisters uit Rotterdam-Schiebroek is een gezellig barbershopkoor. (Foto: Eric Ideler)
The Skyline Sisters uit Rotterdam-Schiebroek is een gezellig barbershopkoor. (Foto: Eric Ideler)

The Skyline Sisters zoekt ervaren zangeressen

Actueel 19 keer gelezen

Regio - Al bijna vijftien jaar laten The Skyline Sisters uit Rotterdam-Schiebroek een heel eigen geluid horen als Rotterdams barbershopkoor. Het koor heeft nog enkele plekken voor ervaren zangeressen.

The Skyline Sisters is een ambitieus vrouwenkoor, dat in barbershopstijl zingt. We zingen vierstemmig en zonder begeleiding van instrumenten. Het verhaal van de song komt nog beter over wanneer je uitbeeldt wat je zingt. De barbershop koren ontwikkelen nu wereldwijd een nieuwe vorm van presentatie, waarbij het vertellen van het verhaal belangrijker is dan het maken van de juiste gebaren. The Skyline Sisters doen volop aan deze ontwikkeling mee. Het repertoire bestaat uit Engelstalige songs. Van Billy Joel tot Queen, jaren dertig-musical hits, The Lion King en Happy van Pharrell Williams. 

Meezingen
Elke maandagavond repeteren 43 Sisters in het gebouw van Melanchthon Schiebroek. De Sisters komen uit de hele regio en zijn tussen de 32 en 76 jaar. Tijdens de repetities wordt er serieus gewerkt. Op nationale en regionale festivals willen we zo goed mogelijk voor de dag komen.
The Skyline Sisters hebben weer plaats voor ervaren zangeressen. Die ervaring heb je misschien in een ander genre opgedaan. Heb jij ons wat te bieden als zangeres? Mail dan zo snel mogelijk naar pr@skylinesisters.nl. De dames van Skyline Sisters maken graag kennis met je!

Uit de krant

Uit de krant