Ook het jongste kinderkoor is van de partij.
Ook het jongste kinderkoor is van de partij.

Zomerconcert Young Voices

Actueel 22 keer gelezen

Bergschenhoek - Vrijdag 24 juni geeft kinder- en jeugdkoor Young Voices een gratis zomerconcert in de Cultuurfabriek in Bergschenhoek. Op het programma staan liedjes uit Disneyfilms aangevuld met nummers van Amerikaanse componisten.

Na twee jaar is het dan eindelijk zover: Young Voices geeft weer een zomerconcert. Sinds de maatregelen zijn opgeheven hebben het kinder- en jeugdkoor weer volop kunnen oefenen, dus het belooft een heerlijk muzikale avond te worden! 

Muziek uit VS
Op het programma staat dit jaar muziek uit de Verenigde Staten. Het kinderkoor zingt liedjes uit verschillende Disneyfilms, waaronder Frozen, Mary Poppins en Aladdin. Bij de Disneyworkshop in maart heeft het kinderkoor laten horen dat ze met een middag oefenen al heel mooie dingen kunnen opvoeren. Sindsdien hebben ze hard geoefend samen met de nieuwe leden een geweldig optreden neer te zetten. Het repertoire van het jeugdkoor bestaat uit werk van Amerikaanse componisten, waaronder nummers uit Bernsteins West Side Story. De avond wordt compleet gemaakt door speciale bijdragen van Lieselotte van Tol (piano) en Pieter van Breugel (zang). De koorleden hebben er zin in en hopen op een enthousiast publiek.

Gratis toegang
Het concert is vrijdag 24 juni in de Cultuurfabriek, Groeneweg 49-53, Bergschenhoek. De aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.

Uit de krant

Uit de krant