Afbeelding

Koers Cycling Company, een fietsspeciaalzaak met extra diensten

Actueel 282 keer gelezen

Bergschenhoek - Koers Cycling Company (KCC) is een fietsspeciaalzaak gelegen langs de Rotte. Eigenaar Serge Posthoorn wil klanten op de juiste manier helpen en van advies op maat voorzien. Bij aanschaf van een fiets krijgt de klant een heleboel kennis als extraatje en worden er een aantal diensten aangeboden.

KCC verkoopt, bouwt en onderhoudt fietsen. De zaak is gespecialiseerd in mountainbikes en racefietsen en is dealer van onder andere bekende exclusieve merken zoals: Cervelo, J. Guillem en Orbea. “Voor mij is het belangrijk dat ik geen merken heb, die iedereen al heeft”, zegt Posthoorn. In de zaak is van alles te krijgen zoals fietsonderdelen, maar ook bijvoorbeeld fietskleding. Als fietsspeciaalzaak onderscheidt KCC zich door het aanbieden van verschillende diensten op het gebied van fietsen.

Wij zijn een officieel Campagnolo en Shimano Service Center

Diensten
KCC onderhoudt alle merken sportfietsen en is een officieel Campagnolo en Shimano Service Center. KCC geeft daarnaast de keuze voor twee mogelijkheden voor bikefitting. Hier krijgt de klant advies over de juiste zithouding en wordt de fiets op maat afgesteld. Ook werkt KCC samen met Michel Kreder Coaching waarbij er verschillende vormen van begeleiding worden aangeboden, bijvoorbeeld trainen voor een fietsvakantie. Onder de dienst: Skill Cycling, worden er indoor fietstrainingen aangeboden door een externe partij. KCC biedt ook extra aandacht aan wielen. In het pand zit Mago Wheelworks, die wielen op maat bouwt en hierbij rekening houdt met de berijder. KCC heeft tenslotte ook een eigen haal, - en brengservice in Lansingerland en omgeving.

Rottekade 56
2661 JN Bergschenhoek

Tel: 010-4375214
info@koers.cc
www.koers.cc


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Uit de krant