Babette schrijft haar eigen Nederlandstalige nummers, die tussen pop en kleinkunst in zitten. (Foto: PR)
Babette schrijft haar eigen Nederlandstalige nummers, die tussen pop en kleinkunst in zitten. (Foto: PR)

Westlandse singer-songwriter Babette Zwinkels in ‘t Web

Actueel 382 keer gelezen

Bleiswijk - De Westlandse singer-songwriter Babette Zwinkels treedt zaterdagavond 14 mei op in Theater ‘t Web. Ze speelt voor en na de film ‘Abel’. Daarnaast zijn er tijdens deze avond Film Plus gratis hapjes.         
        
Film Plus is de gezellige filmavond in Theater ‘t Web. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.45 is er livemuziek van Babette Zwinkels, en om 20.00 uur start de film: ‘Abel’. Na de film vervolgt Babette Zwinkels haar optreden.         

Optreden voor de koningin
Singer-songwriter Babette Zwinkels studeert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en mocht enkele jaren geleden optreden voor koningin Maxima, tijdens de opening van het World Horti Center. Daarnaast speelt ze met enige regelmaat in het Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Babette Zwinkels schrijft haar eigen Nederlandstalige nummers, die tussen pop en kleinkunst in zitten. Daarnaast speelt ze bewerkingen van bekende nummers.         

Kaartverkoop
Kaarten voor Film Plus kosten €7,50 per persoon; dat bedrag is inclusief film, livemuziek, hapjes en een drankje. Kaarten zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.         
        

Uit de krant

Uit de krant