Ook een schitterende tuin? Deel het met de bezoekers van de Open Tuinen-route!
Ook een schitterende tuin? Deel het met de bezoekers van de Open Tuinen-route!

Groei & Bloei zoekt nieuwe deelnemers Open Tuinen

Actueel 664 keer gelezen

Lansingerland - In het weekend van 18 en 19 juni vindt Open Tuinen Lansingerland plaats. De organisatie van Groei & Bloei is op zoek naar nieuwe tuineigenaren die het leuk vinden om hun tuin open te stellen.

Deelnemers kunnen kiezen tussen het hele weekend, dus zaterdag en zondag, of slechts één dag. “Tenslotte gaan we allemaal voor meer groen in onze omgeving en dus is het een mooie stimulans voor inwoners van Lansingerland om te zien hoe een tuin met groen soms makkelijk te realiseren is”, aldus Agnes van der Veer van Groei & Bloei Lansingerland. Twijfelt u nog? Geen probleem. Het bestuur komt graag langs om u over de streep te halen. Let wel: het gaat niet om de grootte van de tuin, maar om het plezier wat u beleeft in uw tuin.

Van der Veer: “Heeft u zelf geen tuin, maar kent u iemand met een mooie tuin? Misschien kunt u haar/hem dan overhalen om eens mee te doen. U kunt ook het adres aan ons doorgeven. Wij gaan deze tuin dan bezoeken en vragen of men mee wil doen.” Voor je het weet sta je paginagroot in de krant! Dat overkwam Hanneke Maan vorig jaar nadat ze (weer) mee deed met Open Tuinen Lansingerland. Voor opgave of meer informatie kunt u contact opnemen via info@lansingerland.groei.nl of bellen met Agnes van der Veer 010-5117016 of Anneliet Hartman 010-5112182.

Uit de krant

Uit de krant