Het altijd gezellige Jeugdfestival wordt deze zomer voor de 59e keer gehouden. (Foto: archief)
Het altijd gezellige Jeugdfestival wordt deze zomer voor de 59e keer gehouden. (Foto: archief)

Collecte voor jeugdfestival Berkel, kleingeld gezocht

Actueel 120 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - In 2022 wordt voor de 59e keer het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs gehouden. De organisatie verwacht dat circa vijfhonderd kinderen meedoen en honderd vrijwilligers een bijdrage leveren aan het jeugdfestijn.

De organisatie van het Jeugdfestival is inmiddels al weer een aantal maanden in volle gang. Het thema voor 2022 is ‘Expeditie Jeugdfestival‘. Het festival vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2022.

Collecte
Om het Jeugdfestival financieel mogelijk te maken, wordt er door vrijwilligers in Berkel en Rodenrijs gecollecteerd. In de week van 9 mei tot en met 14 mei aanstaande kan er iemand met een collectebus bij u aan de deur staan. Alle kleingeld wordt gewaardeerd om het Jeugdfestival voor de deelnemers gratis te kunnen laten plaatsvinden. Iedere collectebus is ook uitgerust met een QR code, zodat ook met de telefoon een bijdrage aan het Jeugdfestival geleverd kan worden. De collectanten hebben altijd een bewijs bij zich van het Jeugdfestival en een legitimatiebewijs. Komt er niemand bij u aan de deur en wilt u toch financieel steunen, dan staat het banknummer op de website van het jeugdfestival. De inschrijving voor de kinderen en de leiding is geopend. Via de website www.jeugdfestival.nl kunnen kinderen en leiding zich inschrijven.

Uit de krant