Het koor uit Hardinxveld-Giessendam, onder leiding van dirigent Marcel van der Poel, bestaat uit twintig mannen en vrouwen. (Foto: PR)
Het koor uit Hardinxveld-Giessendam, onder leiding van dirigent Marcel van der Poel, bestaat uit twintig mannen en vrouwen. (Foto: PR)

Gospel Unlimited in gezamenlijke Opendeurdienst Bleiswijk

Actueel 98 keer gelezen

Bleiswijk - In de PKN-kerk de oude Dorpskerk zal op zondagavond 15 mei een gezamenlijke opendeurdienst plaats vinden. Het nationaal gospelkoor Gospel Unlimited zal hieraan haar medewerking verlenen en een diversiteit van liederen ten gehore brengen.

Voorbeelden van liederen zijn: it’s a good day, alive forever amen, zet je voet op het water en joyful, joyful. Het koor uit Hardinxveld-Giessendam, onder leiding van dirigent Marcel van der Poel, bestaat uit twintig mannen en vrouwen. De drijfveer van het koor is middels de gospelsongs het evangelie uit te dragen. Ze verzorgen optredens onder andere in kerken en dorpshuizen, bij korenfestivals, in theaters en evenementenhallen, in tehuizen en tijdens conferenties, en nu dus ook hier in Bleiswijk. Zij zullen ook tijdens de dienst de samenzang begeleiden. Overbrengen van het evangelie kan natuurlijk doormiddel van het gospelkoor, maar gebeurt ook door ds. Marianne Bogaard uit Kralingen, die de leiding heeft over dit samenzijn en onder andere het gesproken deel voor haar rekening zal nemen. Het thema ‘goed nieuws’ zal haar leidraad zijn. Wees welkom op zondag 15 mei. De deur gaat open om 18.30 uur. Het optreden vangt aan om 19.00 uur. Kom op tijd, want vol is vol. 

Uit de krant