Afbeelding

Staatsloterij zoekt prijswinnaar, Primera Sandra verkocht winnend lot van 12,8 miljoen

Actueel 4.163 keer gelezen

Bleiswijk - Staatsloterij is op zoek naar de prijswinnaar van 12,8 miljoen euro, die in de Primera in Bleiswijk het winnende Staatslot heeft gekocht. 

Op 10 maart 2022 is deze prijs gevallen, maar de winnaar heeft zich tot nu toe niet gemeld om de prijs te innen. Het lot met lotnummer FV 74622 is gekocht bij Primera Sandra in Bleiswijk en de verwachting is dan ook dat de gelukkige winnaar uit de buurt komt. Jaarlijks komt het voor dat spelers hun winnende Staatslot niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om deze prijs te verzilveren, moet de winnaar zich met het Staatslot melden bij op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom. 

Anonimiteit winnaars
Winnaars van de Staatsloterij blijven anoniem. “Dat maakt het ook een lastige zoektocht. Wij weten alleen dat het winnende lot bij Primera Sandra in Bleiswijk gekocht is, maar niet door wie”, zegt Thomas van Vessem, woordvoerder van Nederlandse Loterij. “Meestal worden fysieke loten gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Daarom willen we aan iedereen in Bleiswijk en omgeving vragen om nog één keer thuis op zoek te gaan naar dat winnende lot met nummer FV 74622. Want hoe geweldig is het om 12,8 miljoen te winnen!”

Uit de krant