In Balans met zorg voor een naaste (Mantelzorg)

dinsdag 27 februari 2024 19:30 tot 21:30

Balans op jouw reis met zorg voor een naaste? Je zorgt voor iemand en dat doe je met hart en ziel. Eerst een beetje en dat wordt langzaam steeds wat meer. Zo gaat het vaak als je naaste of mantelzorger bent.  Hoe kun je daarbij een evenwicht vinden of houden tussen zorgen voor de ander en ook voor jezelf?

Daarover gaat deze bijeenkomst. Georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Lansingerland in samenwerking met geestelijk verzorgers Annechien Oldersma en Maria Boersma. Er is een programma waarbij we ervaringen zullen uitwisselen en ook stilstaan bij wat ons hierin kan ondersteunen. Zodat we voldoende ontvangen om te  kunnen blijven geven.

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst op:

Locatie: Ontmoet, Wilhelminastraat 1a, 2661ET, Bergschenhoek 

Tijd: 27 Februari 2024 om 19.30 -21.30 uur ( inloop vanaf 19.15u)

Info en aanmelden: Maria Boersma Tel: 0686868596 en mariaboersma6@gmail.com