Adverteren in Hart van Lansingerland

Opzoek naar een manier om je bedrijf te promoten in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk? Dan is adverteren in Hart van Lansingerland de beste optie. Dit is namelijk de krant met de hoogste oplage en het grootste bereik in en rondom Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Als jij interesse hebt in het plaatsen van een advertentie of als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan zijn wij er om jou te helpen jouw doelen te bereiken!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in Hart van Lansingerland?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@telstarmediacentrum.nl
of door te bellen naar T. 015 - 361 54 77 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.


Adverteren in Lansingerland

Adverteren print en online

Wij bieden diverse advertentiemogelijkheden in zowel print als online voor Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en omliggende regio's. Als je een groot publiek wilt bereiken in deze regio, dan is adverteren in Hart van Lansingerland een verstandige keuze. Met een oplage van 26.000 exemplaren is onze krant de ideale manier om wekelijks veel inwoners in en rondom de omgeving te bereiken via advertenties en redactionele stukken.

Bovendien kun je via onze lokale nieuwswebsite, Hartvanlansingerland.nl, maandelijks meer dan 69.372 pageviews genereren en hiermee een groot publiek bereiken in de regio. We helpen je graag met het vinden van de juiste advertentiemogelijkheden om jouw doelen te bereiken.

Hart van Lansingerland beknopt:

• Oplage krant: 26.000 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk
• Verschijningsdag: dinsdag
• Nieuwssite hartvanlansingerland.nl: 69.372 pageviews per maand

Wil je doelmatig adverteren in Hart van Lansingerland?

Deadline aanleveren advertentie: maandag 10.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertentie@telstarmediacentrum.nl.

Op bezoek bij Hart van Lansingerland

Graag nodigen we je uit om ons te bezoeken bij Hart van Lansingerland.
Ons kantoor bevindt zich aan de Boezemweg 21 in Pijnacker en we ontvangen je graag op afspraak.Kantoor van Telstar Mediacentrum aan de Boezemweg in Pijnacker


Adverteren in meerdere regio’s

Als je jouw doelgroep wilt bereiken buiten Uden en omstreken, kan adverteren in Hart van Lansingerland een goede keuze zijn. Met onze krant bereik je namelijk niet alleen Berkel en Rodenrijs, maar ook andere gebieden in de omgeving, waardoor je lokaal een groot publiek kunt aanspreken.

Als je echter op zoek bent naar een nog groter bereik, bieden wij ook edities aan in andere regio's, zoals Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Hillegersberg. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we helpen je graag bij het vinden van de juiste advertentiemogelijkheden.

Lokale verbinder

Bij Telstar Mediacentrum zijn we onder andere de uitgever van Hart van Lansingerland. Maar wist je dat wij nog veel meer voor jouw onderneming kunnen betekenen? Als lokale verbinder bieden wij een totaaloplossing voor het bedrijfsleven. Naast het uitgeven van kranten en magazines kunnen wij je helpen bij het maken en beheren van websites en socialmediakanalen, het vormgeven van jouw huisstijl en het promoten van je onderneming. Ben je benieuwd naar al onze diensten? Bekijk dan onze mediabrochure.